Specialist spreken? Bel +31 (0)316 844401

Advies

Maak gebruik van onze kennis van kunststoffen. Stel uw vraag, geef aan waar de knelpunten zitten en wat de uitdagingen zijn.

In de afgelopen 30 jaar hebben we heel veel geleerd over dit veelzijdige materiaal. En elke dag leren we nog bij. Kunststof is onze passie en daar kan u van profiteren. In de loop der jaren hebben we hele goede contacten opgebouwd met fabrikanten. Inmiddels weten ze dat wij met gecompliceerde oplossingen kunnen komen die toch uitvoerbaar zijn. Wij geven aan welke samenstelling wij nodig hebben en zij leveren het eindproduct.

Een schets, gebruikt onderdeel, een gedetailleerde tekening of idee

Vanaf uw uitgangspunt gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat u het best passende onderdeel krijgt, gemaakt van het materiaal dat u nodig heeft. Bij een schets, idee of gebruikt onderdeel maken onze engineers een ontwerp voor u. Als u een gedetailleerde tekening heeft dan bekijken wij of er aanpassingen nodig zijn. Wij gaan altijd op zoek naar het onderdeel met de beste vorm en geproduceerd uit de beste combinatie kunststoffen voor uw toepassing. Hierdoor wordt een zo lang mogelijke levensduur bereikt.

Welke kunststof materialen heeft u nog meer nodig?

Een constructie bevat meestal meerdere soorten kunststof onderdelen. Om het u makkelijk te maken, kunnen wij u al deze onderdelen leveren. U heeft dan één aanspreekpunt waardoor de materialen beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Hoe ingewikkelder, hoe leuker

Daag ons gerust uit als u een lastig onderdeel of ingewikkelde toepassing nodig heeft. U vraagt, wij gaan op zoek. Met welk kunststof onderdeel kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op.

Overige diensten van ASEC:

Ontwerpen

Advies met lange levensduur, voorkomt vroegtijdige, dure, vervanging.

Maatwerk

Asec produceert uw component volgens tekening.

Wij zijn u graag van dienst

ASEC PRODUCTS is specialist in

  • glijlagers
  • sferische glijlagers
  • engineering plastics
  • frictiematerialen
  • isolatiematerialen